fbpx

Qui Som

Som una marca nascuda l’any 2009 a la Vila de Gràcia. Després de quasi catorze anys compartint experiències cerveseres, tastos, xerrades i moltes històries dins la nostra cerveseria vam decidir que era un bon moment de fer un petit pas més.

CATALLUNA avui és:

  • Formulació i producció de les nostres cerveses.
  • Celler, on trobaràs el millor de les cerveses artesanes i d’importació. Vins de petits cellers i cooperatives. També trobaràs Vins, i vermut a granel i com no, cervesa de producció pròpia per endur en Growler.
  • En el nostre celler fem tastos de cerveses i vins per a grups reduïts.

El nostre equip és format per dues persones. En Quim, al comandament de la producció i formulació de les cerveses i la Rosa, al comandament de bona part de la logística.

El nom de CATALLUNA, prové d’una cançó i disc d’un dels grups mítics del panorama musical català, Companyia Elèctrica Dharma.

El nostre objectiu és oferir-vos la millor experiència amb la producció de les nostres cerveses i amb els productes escollits per ser al nostre celler.

La passió que hi posem dia a dia i les ganes de millorar constantment, fa de la Cerveseria Celler Catalluna un local de confiança i lloc per gaudir dels nostres productes.

Vine a veure’ns i seu a fer una degustació dels nostres productes.

EQUIP CERVESERIA CATALLUNA
EQUIP CERVESERIA CATALLUNA