fbpx

Les Nostres Cerveses

 

BitterCat

Cervesa d’estil Mixed Strong Bitter

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat.

Aroma

Notes afruitades i cítriques a taronja, aranja i raïm marcades pel llúpol emprat, lleugeres notes de cereal.

Aparença

Color coure fosc, cap d’escuma blanca, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

Cervesa amb caràcter. Notes d’entrada lleugeres a cereal, que deixen pas a notes cítriques, afruitades i llupolades. En retrogust trobem una amargor intensa i persistent.

Maridatge

Pollastre rostit, peix Blau, porc rostit i patates fregides o Braves. Formatge Blau, terròs, curats, formatges curats amb escorça natural o amb pebres. Galetes de nous, panses, civada, tiramisú, i sorbets de fruita àcida.

La podem servir en got tipus: Nonic Pint

Temperatura ideal: 10 – 12 graus

ABV: 5,1%

IBU: 42

Bittercat
Etiqueta Bittercat

Sang d’Octubre

Cervesa d’estil Red IPA

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat

Aroma

Notes dolces del malt, matisos herbacis i frescs del llúpol

Aparença

Color vermellós, cap d’escuma groguenca, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

Entrada en boca lleugerament dolça, notes herbàcies i a fruites tropicals dels llúpols emprats, deixant pas a una sensació d’amargor intensa i persistent.

Maridatge

La Sang d’Octubre marida molt bé amb:

  • Carn Vermella en general, entrecots, peix Blau, Patates Braves.
  • Formatge Blau, formatges de maduració amb anyada, formatges amb gustos intensos

La podem servir en got tipus: Nonic Pint

Temperatura ideal: 10 – 12 graus

ABV: 6,8%

IBU: 70


Tinta de la Mort

Cervesa d’estil Extra Stout

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, cacau, llúpol, llevat

Aroma

Notes marcades de cacau i torrefactes dels malts, lleugers matisos a regalèssia.

Aparença

Color negre opac, cap d’escuma marró, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

En boca destaquem una densitat alta, notes marcades del cacau amb tocs torrefactes de cafè exprés,  deixant un retrogust lleugerament amarg i astringent de  la llavor del cacau.

Maridatge

Tinta de Mort marida molt bé amb:

  • Xoriços i carns fetes amb llenya, peix fumat, ostres, sushi.
  • Formatge tipus cheddar, gouda també amb formatges mantegosos i envellits.
  • Postres com Gelat de vainilla “Soufflé” de xocolata, tiramisú, coulant, “mousse de mocca” mascarpone, pastís de xocolata negre i cafè, profiterols, trufes de xocolata amarg.

La podem servir en got tipus: Copa Snifter

Temperatura ideal: 12 – 14 graus

ABV: 9,6%

IBU: 40