Les Nostres Cerveses
BitterCat
Cervesa d’estil Mixed Strong Bitter
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat.
Aroma
Notes afruitades i cítriques a taronja, aranja i raïm marcades pel llúpol emprat, lleugeres notes de cereal.
Aparença
Color coure fosc, cap d’escuma blanca, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
Cervesa amb caràcter. Notes d’entrada lleugeres a cereal, que deixen pas a notes cítriques, afruitades i llupolades. En retrogust trobem una amargor intensa i persistent.
Maridatge
Pollastre rostit, peix Blau, porc rostit i patates fregides o Braves. Formatge Blau, terròs, curats, formatges curats amb escorça natural o amb pebres. Galetes de nous, panses, civada, tiramisú, i sorbets de fruita àcida.
La podem servir en got tipus: Nonic Pint
Temperatura ideal: 10 – 12 graus
ABV: 5,1%
IBU: 42

Wicked Night
Cervesa d’estil Coffee Oatmeal Stout
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, flocs de civada, llúpol, llevat i cafè.
Aroma
Notes a cereal, tocs caramel·litzats i torrefactes del cafè.
Aparença
Color fosc, cap d’escuma color marfil, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
D’entrada notem notes a caramel cremat, cereal, cacau i torrefactes. Textura sedosa i paladar suau. Retrogust lleugerament amarg dels cereals foscos del cafè emprat.
Maridatge
Recomanem maridar aquesta cervesa amb entrecots al punt, carns vermelles, marisc, peixos blaus i xocolates fosques de 70% o superiors.
La podem servir en got tipus: Nonic Pint
Temperatura ideal: 10 – 12 graus
ABV: 7,4%
IBU: 30

Sang d’Octubre
Cervesa d’estil Red IPA
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat
Aroma
Notes dolces del malt, matisos herbacis i frescs del llúpol
Aparença
Color vermellós, cap d’escuma groguenca, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
Entrada en boca lleugerament dolça, notes herbàcies i a fruites tropicals dels llúpols emprats, deixant pas a una sensació d’amargor intensa i persistent.
Maridatge
La Sang d’Octubre marida molt bé amb:
- Carn Vermella en general, entrecots, peix Blau, Patates Braves.
- Formatge Blau, formatges de maduració amb anyada, formatges amb gustos intensos
La podem servir en got tipus: Nonic Pint
Temperatura ideal: 10 – 12 graus
ABV: 6,8%
IBU: 70
