fbpx

Les Nostres Cerveses

 

BitterCat

Cervesa d’estil Mixed Strong Bitter

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat.

Aroma

Notes afruitades i cítriques a taronja, aranja i raïm marcades pel llúpol emprat, lleugeres notes de cereal.

Aparença

Color coure fosc, cap d’escuma blanca, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

Cervesa amb caràcter. Notes d’entrada lleugeres a cereal, que deixen pas a notes cítriques, afruitades i llupolades. En retrogust trobem una amargor intensa i persistent.

Maridatge

Pollastre rostit, peix Blau, porc rostit i patates fregides o Braves. Formatge Blau, terròs, curats, formatges curats amb escorça natural o amb pebres. Galetes de nous, panses, civada, tiramisú, i sorbets de fruita àcida.

La podem servir en got tipus: Nonic Pint

Temperatura ideal: 10 – 12 graus

ABV: 5,1%

IBU: 42

Bittercat
Etiqueta Bittercat

Wicked Night

Cervesa d’estil Coffee Oatmeal Stout

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, flocs de civada, llúpol, llevat i cafè.

Aroma

Notes a cereal, tocs caramel·litzats i torrefactes del cafè.

Aparença

Color fosc, cap d’escuma color marfil, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

D’entrada notem notes a caramel cremat, cereal, cacau i torrefactes. Textura sedosa i paladar suau. Retrogust lleugerament amarg dels cereals foscos del cafè emprat.

Maridatge

Recomanem maridar aquesta cervesa amb entrecots al punt, carns vermelles, marisc, peixos blaus i xocolates fosques de 70% o superiors.

La podem servir en got tipus: Nonic Pint

Temperatura ideal: 10 – 12 graus

ABV: 7,4%

IBU: 30

Wicked Night

Sang d’Octubre

Cervesa d’estil Red IPA

Ingredients

Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat

Aroma

Notes dolces del malt, matisos herbacis i frescs del llúpol

Aparença

Color vermellós, cap d’escuma groguenca, retenció de l’escuma mitja.

Sabor

Entrada en boca lleugerament dolça, notes herbàcies i a fruites tropicals dels llúpols emprats, deixant pas a una sensació d’amargor intensa i persistent.

Maridatge

La Sang d’Octubre marida molt bé amb:

  • Carn Vermella en general, entrecots, peix Blau, Patates Braves.
  • Formatge Blau, formatges de maduració amb anyada, formatges amb gustos intensos

La podem servir en got tipus: Nonic Pint

Temperatura ideal: 10 – 12 graus

ABV: 6,8%

IBU: 70