Les Nostres Cerveses
BitterCat
Cervesa d’estil Mixed Strong Bitter
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat.
Aroma
Notes afruitades i cítriques a taronja, aranja i raïm marcades pel llúpol emprat, lleugeres notes de cereal.
Aparença
Color coure fosc, cap d’escuma blanca, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
Cervesa amb caràcter. Notes d’entrada lleugeres a cereal, que deixen pas a notes cítriques, afruitades i llupolades. En retrogust trobem una amargor intensa i persistent.
Maridatge
Pollastre rostit, peix Blau, porc rostit i patates fregides o Braves. Formatge Blau, terròs, curats, formatges curats amb escorça natural o amb pebres. Galetes de nous, panses, civada, tiramisú, i sorbets de fruita àcida.
La podem servir en got tipus: Nonic Pint
Temperatura ideal: 10 – 12 graus
ABV: 5,1%
IBU: 42

Sang d’Octubre
Cervesa d’estil Red IPA
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, llúpol, llevat
Aroma
Notes dolces del malt, matisos herbacis i frescs del llúpol
Aparença
Color vermellós, cap d’escuma groguenca, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
Entrada en boca lleugerament dolça, notes herbàcies i a fruites tropicals dels llúpols emprats, deixant pas a una sensació d’amargor intensa i persistent.
Maridatge
La Sang d’Octubre marida molt bé amb:
- Carn Vermella en general, entrecots, peix Blau, Patates Braves.
- Formatge Blau, formatges de maduració amb anyada, formatges amb gustos intensos
La podem servir en got tipus: Nonic Pint
Temperatura ideal: 10 – 12 graus
ABV: 6,8%
IBU: 70

Tinta de la Mort
Cervesa d’estil Extra Stout
Ingredients
Aigua, malts d’ordi, cacau, llúpol, llevat
Aroma
Notes marcades de cacau i torrefactes dels malts, lleugers matisos a regalèssia.
Aparença
Color negre opac, cap d’escuma marró, retenció de l’escuma mitja.
Sabor
En boca destaquem una densitat alta, notes marcades del cacau amb tocs torrefactes de cafè exprés, deixant un retrogust lleugerament amarg i astringent de la llavor del cacau.
Maridatge
Tinta de Mort marida molt bé amb:
- Xoriços i carns fetes amb llenya, peix fumat, ostres, sushi.
- Formatge tipus cheddar, gouda també amb formatges mantegosos i envellits.
- Postres com Gelat de vainilla “Soufflé” de xocolata, tiramisú, coulant, “mousse de mocca” mascarpone, pastís de xocolata negre i cafè, profiterols, trufes de xocolata amarg.
La podem servir en got tipus: Copa Snifter
Temperatura ideal: 12 – 14 graus
ABV: 9,6%
IBU: 40
